NUBLA presenta “Multiplexpo”
Data Hora  
Descripció

Luciana Carlevaro sempre havia pensat que el concepte fotogràfic d'exposició

múltiple, acompanyat de tota la seva màgia, és perfectament aplicable al procés de creació musical... Sobretot si parlem de versions.

 

Així neix “Multiplexpo”, quart treball de Nubla i un disc en el qual les cançons a

versionar han estat triades amb el cor en el puny, sense donar-li moltes voltes:

Broadcast, The Notwist, Clare and the Reasons, Lhasa de Sela, Serge Gainsbourg, George Harrison, Aimee Mann, Lluís Gavaldà i Jeanette. Compta a més amb col·laboracions com les de Carlos Sadness -Oyé Papé, Oye Mamá, Lluís Gavaldà -Pantalons Curts i Els Genolls Pelats-, Irene Montalà -Bonnie and Clyde-, Steve Smyth -Pluton- o els grans còmplices de Carlevaro en aquest àlbum, Pol Batlle (Ljubliana & The Seawolf) -Gloomy Planets- i el seu amic, el productor i músic Ander Agudo (també conegut pel seu projecte Rayo-60), co-productor al costat de Luciana Carlevaro i qui ha mesclat l'àlbum.

 

Ara bé, a aquest impuls inicial li va seguir un treball en profunditat en el qual cada cançó havia de trobar la seva pròpia entitat: el mateix Gainsbourg deia que cada disc ha d'ostentar la seva pròpia identitat sonora, la seva pròpia entitat inequívoca.

 

Carlevaro ha aplicat aquest mateix precepte a cadascuna de les versions de “Mul-tiplexpo” en un procés d'exposició múltiple en el qual resulta deliciós introduir-se i perdre's, viatjar entre les múltiples capes de sentit i jugar a identificar el material original d'una banda, l'imaginari de Nubla per l'altre i, sobretot, el fascinant món inèdit i màgic que brolla de la mescla d'ambdues exposicions. Dit d'una altra forma: Nubla segueix sonant a Nubla encara que versione a altres artistes que, per la seva banda, mai deixen de sonar a ells mateixos.

 

Nubla ha tornat. Amb un disc de versions sí, però sent més Nubla que mai.

 

Preu entrada: 18€  Descompte per entrada Anticipada: 15€

--> Copyright 2020 CP Sant Vicenç de Sarrià