BRUNA, EL MUSICAL / AMB MATEU PERAMIQUEL I MAR PUIG
Hora: 18:00
Lloc de representació:
Teatre de Sarrià (2 sectors)(Distància Seguretat 50)
C/ Pare Miquel de Sarrià 8 (Barcelona)
Data Hora  
diumenge, 7 de març de 2021 18:00 Compra
Descripció

Un treball d’escola fa que la Bruna expliqui la vida de la seva àvia. Realitzar el treball no resulta una tasca fàcil, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa. Tanmateix, la protagonista, amb 11 anys, i encuriosida per la història del passat de la seva àvia, comença a investigar i a descobrir persones i fets que no coneixia i que canviaran la vida de tota la família. Mentrestant, la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la seva mare i l’empresa on treballa.

Un viatge al passat ple de melancolia i enyorança que ens farà conèixer una realitat llunyana i el paral·lelisme d’aquesta amb la societat actual.

Ambientada als anys 90, l’obra Bruna trasllada l’espectador/a a dues èpoques diferents i s’endinsa en les realitats dels infants en el pas del temps, com aquests es relacionen, juguen i aprenen. Bruna posa sobre la taula una història familiar, que en forma de tabú, afecta a tres generacions desencadenant-se amb un gir de guió inesperat.

Durada: 1h 25min
Idioma: Català