CONCERT DE SANT JOAN / COR JOVE DE L’ORFEÓ SARRIANENC
Hora: 20:30
Lloc de representació:
Teatre de Sarrià (2 sectors)
C/ Pare Miquel de Sarrià 8 (Barcelona)
Data Hora  
dimarts, 22 de juny de 2021 20:30 Compra
Descripció

Un viatge per diferents estils de música és on el CONCERT DE SANT JOAN vol acompanyar-vos. La formació d’un grup de veus mixtes et transporta a un repertori molt variat d’estils, èpoques i orígens amb alguns moviments en escena, aconseguint d’aquesta manera endinsar-te en un espai on el cant coral i el públic arriben a connectar a través de la música.

Amb tendresa i molta energia, les veus del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc canten aquest recull de peces, algunes a cappella i d’altres acompanyades de piano, sota la direcció de Gerard Ibáñez.

Cançons de teatre musical es complementen amb el gospel i la música clàssica de peces com The Seal Lullaby d’Eric Whitacre, oferint un concert amb molts colors, des de la interpretació de temes actuals fins a modernitzacions de peces dels anys 70, 80 o 90. Una gran varietat de cançons de Disney, la Tusa, Blinding Lights, els MiserablesMar i Cel…., tot plegat forma un recorregut musical divers i ple de contrastos a través de vàries llengües i oferint un concert dinàmic i d’actualitat.