Concert de l’Orfeó Sarrianenc, amb motiu del 125è aniversari del Centre
Hora: 18:00
Lloc de representació:
Teatre de Sarrià (2 sectors)
C/ Pare Miquel de Sarrià 8 (Barcelona)
Data Hora  
diumenge, 24 de octubre de 2021 18:00 Compra
Descripció

El Centre i Teatre de Sarrià celebra 125 anys d’història. I, per commemorar aquest aniversari, els tres grups de l’Orfeó Sarrianenc ens han preparat un concert molt especial. Tots els integrants del Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, l’Orfeó Sarrianenc i Dones Veu, en un mateix escenari.

L’Orfeó Sarrianenc

L’Orfeó Sarrianenc és un reconegut projecte de formació musical en cant amb més de cent anys d’història. Es tracta d’una institució que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana i que està adscrita a la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).  
L’Orfeó va ser fundat l’any 1917 pel director Àngel Obiols i va celebrar el seu primer concert amb motiu de la hissada de la bandera catalana per primer cop a la Casa de la Vila de Sarrià (1917).

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc neix l’any 2015 amb la voluntat d’oferir un espai per al cant coral a un grup jove d’entre 18 i 35 anys. Des de llavors, i guiats pel seu director Gerard Ibáñez el grup ha anat creixent fins al nombre actual de 40 cantaires i acumulant un gran nombre d’experiències tant musicals com personals.

El grup Coral Dones Veu va començar l’any 2017 quan un grup de noies amb ganes de cantar, aprendre i passar-ho bé va contactar amb el director Gerard Ibáñez, que es va oferir a dirigir-nos.