Representació de Nadal (Teatre i Teatre musical infantil)
Hora: 18:00
Lloc de representació:
Teatre de Sarrià (2 sectors)
C/ Pare Miquel de Sarrià 8 (Barcelona)
Data Hora  
dimarts, 14 de desembre de 2021 18:00 Reserva
Descripció

Teatre divendres:

ATAQUEN ELS DIMONIS!  

Text: Adelaida Frías/ 
Adaptació: Cristina Arenas, Aina Planagumà, alumnes del grup./ 
Sinopsis: S'acosta Nadal i els dimonis es preparen per atacar. És un moment excel·lent per cultivar els excessos i l'afany de possessió! Envaeixen fins i tot el palau dels Reis Mags, però els patges aconsegueixen fer-los fora demostrant que també els arriben cartes demanant coses que no tenen preu.

Teatre dimarts:

Hi havia una vegada una ciutat en la qual els habitants no feien més que pensar en el que anaven a regalar i rebre per Nadal. Els follets que vivien en aquesta mateixa ciutat, cansades de sentir parlar de regals, van decidir utilitzar la seva vareta màgica, ni més ni menys que la vareta del Nadal, per recordar-los a totes que hi ha coses molt més importants que les joguines i els torrons de xocolata.


Teatre musical:

La nostra mini-obra l'hem creat a partir del tema l'amistat. Vam pensar idees d'escenes de diferents tipus d'amistat i les nostres actrius i actors van improvitzar a partir d'aquest concepte. Vam escollir quines cançons ens agradaven per fer les transicions i quines escenes de les que havíem creat faríem servir. Tot aquest trimestre hem treballat des de la creativitat i la llibertat de cadascuna i sense centrar-nos en un text concret.