PRESENTACIÓ DE LLIBRE: Sarrià 1921
Hora: 19:00
Lloc de representació:
Teatre de Sarrià (2 sectors)
C/ Pare Miquel de Sarrià 8 (Barcelona)
Data Hora  
dijous, 30 de desembre de 2021 19:00 Reserva
Descripció

Entre novembre de 2021 i abril de 2022 es commemora el Centenari de l’agregació de la vila de Sarrià a Barcelona, la darrera gran incorporació territorial de la ciutat que va permetre que prengués l’extensió actual. És un fet històric destacat, tant per Sarrià com per Barcelona. El Taller d’Història de Sarrià ha estat treballant per conèixer millor i explicar com van ser aquests fets. I, sobretot, entendre com era fa cent anys aquella vila, el nostre barri, qui hi vivia, com vivien, què pensaven… Aquest treball es concreta amb una exposició i un llibre-catàleg, sota el nom de Sarrià, 1921.

El proper 30 de desembre de 2021, Jesús Mestre Campi, coautor del llibre, ens farà una presentació, en el marc de la exposició que tindrà lloc a les instal·lacions del Centre de Sarrià.

L’exposició

La mostra vol fer una fotografia de com era Sarrià cap al 1921, qui hi vivia, què pensaven i com actuaven els sarrianencs. Visitem l’extens terme municipal, que també comprenia Pedralbes, les Tres Torres i Vallvidrera, els seus camins i carrers fins a entrar a les cases de moltes famílies de l’època.

Disponible del 30 de desembre de 2021, al 30 de gener de 2022.