Venda d'entrades

SARRIÀ VEU MÓN | Visita al mirador Torre Glòries

Dimecres 15 de maig
Sortides-Tertúlies
C/ Pare Miquel de Sarrià 8
Barcelona
Gestiona
Centre i Teatre de Sarrià
932039772
secretaria@centredesarria.cat

SARRIÀ VEU MÓN | Visita al mirador Torre Glòries

Dimecres 15 de maig

Data Hora
15
Maig Dimecres
10:50 h
Comprar

Visitem el Mirador torre Glòries, situat a la icònica Torre Glòries acull l’exposició sobre ecosistemes urbans més innovadora del sud d’Europa, a més d’oferir les millors vistes de Barcelona a 360 º.

El viatge comença a la planta -1 amb l’Hipermirador Barcelona, que acull una exposició innovadora sobre els ecosistemes urbans. Un espai inoblidable que combina art, ciència i tecnologia on descobrireu el batec de la ciutat gràcies a la visualització de dades en temps real en una experiència única que augmenta la consciència mediambiental.

Després, pujarem al cim de la Torre Glòries, la planta 30, a 125 metres d’altura, on se situa el Mirador, allà gaudirem d’unes increïbles vistes panoràmiques de 360 º de Barcelona, des d’on podrem buscar i contemplar la muntanya de Montjuïc i la de Collserola, el mar Mediterrani, la Sagrada Família…

Damunt els nostres caps, també podrem veure l’obra ‘Cloud Cities Barcelona’ de l’artista contemporani argentí Tomás Saraceno que va imaginar per ser recorreguda a 130 m d’alçada, en un homenatge als núvols per convidar-nos a reflexionar sobre el canvi climàtic i els ecosistemes urbans.

Gestiona
Centre i Teatre de Sarrià
932039772
secretaria@centredesarria.cat